به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،محمد مهدی گویا به همراه سید مهدی حسینی زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز از مناطق درگیر سیلاب خوزستان بازدید کردند.
در ابتدای این بازدید گویا ضمن حضور در کمپ اسکان سیل زدگان مسیر روستای " الهایی" از توابع مرکز بهداشت غرب اهواز، ضمن نظارت بر روند ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی، از نزدیک در جریان اقدامات مرکز بهداشت خورستان در رسیدگی به وضعیت سیل زدگان قرار گرفت. گویا اظهار کرد: با توجه به سیلابی شدن برخی روستاها و احتمال وقوع آلودگی میکروبی در آب و غذا، جلوگیری از شیوع بیماریهای واگیر و منتقله از آب و غذا در میان مناطق درگیر سیل از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است که باید در این زمینه مراقبت های لازم صورت گیرد.
رئيس مرکز مدیریت بیماری های واگیر افزود: کلیه مناطق سیل زده کشور به صورت کامل تحت کنترل هستند و خوشبختانه هیچگونه بیماری واگیر در این مناطق مشاهده نشده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز در این بازدید ضمن ارائه گزارشی از اقدامات مرکز بهداشت خوزستان در مناطق درگیر سیلاب اظهار کرد: کارشناسان مرکز بهداشت استان از همان روزهای اولیه صدور اخطاریه سیل در استان به حالت آماده باش درآمدند تا در صورت بروز سیل خللی در خدمت رسانی به مردم ایجاد نشود.
حسینی زاده ادامه داد: کارشناسان مبارزه با بیماریها و بهداشت محیط مرکز بهداشت استان خوزستان با نمونه گیری های متعدد میکروبی و شیمیایی و آزمایش های میزان کُلر آب در راستای سلامت آب آشامیدنی اقدام کردند و در صورت نیاز با همکاری اداره آبفا آب بسته بندی سالم در اختیار خانواده های درگیر سیل قرار می دهند.
وی افزود: همچنین مادران باردار پرخطر از مناطق در معرض سیل به مکان های امن منتقل شده تا در صورت نیاز، به خدمات پزشکی و مراقبتی دسترسی داشته باشند و از خانواده ها خواسته شده تا کودکان را در منازل اقوام که در مناطق امن سکونت دارند اسکان دهند.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: تیم های سلامت شامل پزشکان، ماماها و بهورزان هم با بازدیدهای خانه به خانه نسبت به ویزیت مادران باردار، نوزادان، کودکان و سالمندان اقدام می کنند و داروهای مورد نیازشان را در اختیار آنان قرار می دهند.
انتهای پیام/